Navigacija

Poziv za angažovanje tima eksperata iz Srbije na projektu “Zelena tranzicija – Implementacija Direktive o industrijskim emisijama u Srbiji u periodu 2021-2027. godine”

Opšte vesti

Tehnološko - metalurški fakultet, Univerziteta u Beogradu, raspisuje konkurs za tim tehničkih, finansijskih, pravnih eksperata i eksperata za informacione tehnologije u oblasti zaštite životne sredine na projektu “Zelena tranzicija – Implementacija Direktive o industrijskim emisijama u Srbiji u periodu 2021-2027. godine”. Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine Republike Srbije, a uz finansijsku pomoć Švedske agencije za međunarodni razvoj i saradnju preko Ambasade Švedske u Beogradu.

Izabrani kandidati će biti angažovani u okviru različitih aktivnosti na projektu u zavisnosti od njihove ekspertize i dostupnosti. Detalji o pojedinim zadacima, broju dana i datumima angažovanja će se definisati po potrebi tokom trajanja projekta za svaku poziciju. Ne postoji garancija za angažovanje na projektu, ali će se u svakom slučaju, kada je potrebno angažovanje stručnjaka, oni birati iz tima stručnjaka.

Stručnjake sa potrebnim profesionalnim iskustvom pozivamo da se prijave za sledeće pozicije:

 

Opisi zaduženja za gore navedene pozicije su dostupni na linkovima pored njih.

Rok za prijavu je 28. januar 2024. godine.

Zainteresovani kandidati treba da dostave svoju biografiju na engleskom jeziku, na e-mail: ippc@tmf.bg.ac.rs

 

Biografija treba da bude pripremljena u sledećem formatu: CV format

NAPOMENA: Molimo Vas da obavezno u naslovu poruke i u biografiji navedete poziciju za koju se prijavljujete.

Po završetku prijavnog roka biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor i oni će biti u obavezi da dostave dokaze o navedenim referencama i obrazovanju. Svim ostalim kandidatima se zahvaljujemo na interesovanju.

U slučaju nekih nepravilnosti, korupcije ili sličnog ponašanja prijave će biti odbijene i konkurs poništen.