Navigacija

Finansijski izveštaji

Izveštaj o finansijskom poslovanju Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2014. možete pogledati i preuzeti ovde.

Pregled prihoda i rashoda Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2014. možete pogledati i preuzeti ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2015. možete pogledati i preuzeti ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2016. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2017. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Izveštaj o finansijskom poslovanju Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2017. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Izveštaj o finansijskom poslovanju Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2018. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Izveštaj o finansijskom poslovanju Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2019. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Rebalans finansijskog plana Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2018. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2019. godinu možete pogledati i preuzeti ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2019. godinu, sa izvorima sredstava, možete pogledati i preuzeti ovde.

Rebalans finansijskog plana  Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2019. godinu sa opisom pozicija prihoda i rashoda možete pogledati ovde.

Rebalans Finansijskog plana  Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2019. godinu, sa izvorima sredstava, možete pogledati i preuzeti ovde. 

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2020. godinu sa opisom pozicija prihoda i rashoda možete pogledati ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2020. godinu, sa izvorima sredstava. možete pogledati i preuzeti ovde.

Rebalans Finansijskog plana Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2020. godinu, sa izvorima sredstava, možete pogledati i preuzeti ovde.

Rebalans Finansijskog plana Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2022. godinu sa izvorima sredstava, možete pogledati i preuzeti ovde.

Finansijski plan Tehnološko-metalurškog fakulteta Univerziteta u Beogradu za 2023. godinu, sa izvorima sredstava, možete pogledati i preuzeti ovde.