Navigacija

Finale Tech Case study takmičenja za studente i predstavljanje TehnoNexusa

Opšte vesti

U četvrtak 14. marta 2024. godine održavaju se dva velika događaja u Svečanoj sali TMF. U 14 h održaće se prezentacija Inovacionog inkubatora TMF TehnoNexus koji je podržan od strane Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija kroz Program formiranja i razvoja inovacionih inkubatora u naučno-istraživačkim organizacijama.

Nakon predstavljanja Inkubatora, u 15 h počinje finale Tech case study takmičenja za studente koje je organizovano u saradnji sa kompanijom Tigar Tyres. Timovi „Ekonomski tigarˮ, „Oni četvoroˮ i „Carbon blackˮ, kao finalisti, takmiče se za vredne nagrade koje su obezbezbedili kompanija Tigar Tyres i Saveza studenata Tehnološko-metalurškog fakulteta.

Svi finalisti dobijaju stipendiju od kompanije Tigar Tyres i besplatan put na Kongres tehnologa i metalurga TehnoKon koji će se održati od 25. do 28. aprila 2024. godine na Paliću. Pobednički tim očekuje i plaćena praksa u kompaniji Tigar Tyres i tablet za svakog člana tima.

Pozivamo zainteresovane nastavnike, istraživače i studente da posete prezentaciju Inkubatora i pruže podršku studentskim timovima u finalu Tech case study takmičenja.