Навигација

Финале Tech Case study такмичења за студенте и представљање TehnoNexusa

Опште вести

У четвртак 14. марта 2024. године одржавају се два велика догађаја у Свечаној сали ТМФ. У 14 h одржаће се презентација Иновационог инкубатора ТМФ TehnoNexus који је подржан од стране Министарства науке, технолошког развоја и иновација кроз Програм формирања и развоја иновационих инкубатора у научно-истраживачким организацијама.

Након представљања Инкубатора, у 15 h почиње финале Tech case study такмичења за студенте које је организовано у сарадњи са компанијом Tigar Tyres. Тимови „Економски тигарˮ, „Они четвороˮ и „Carbon blackˮ, као финалисти, такмиче се за вредне награде које су обезбезбедили компанија Tigar Tyres и Савеза студената Технолошко-металуршког факултета.

Сви финалисти добијају стипендију од компаније Tigar Tyres и бесплатан пут на Конгрес технолога и металурга TehnoKon који ће се одржати од 25. до 28. априла 2024. године на Палићу. Победнички тим очекује и плаћена пракса у компанији Tigar Tyres и таблет за сваког члана тима.

Позивамо заинтересоване наставнике, истраживаче и студенте да посете презентацију Инкубатора и пруже подршку студентским тимовима у финалу Tech case study такмичења.