Навигација

Дисциплинска одговорност студената

Правилник о дисциплинској одговорности студената можете преузети и погледати овде.

Састав Дисциплинске комисије ТМФ можете погледати овде.

Образац Дисциплинске пријаве можете преузети овде.

Решења Дисциплинске комисије:

Решење_1

Решење_2

Решење_3

Решење_4

Решење_5