Навигација

Упис зимског семестра за студенте основних академских студија, који су факултет уписали пре школске 2023/2024. године, обавиће се у три корака:

  1. Пријава предмета за слушање преко веб портала за студенте
  2. Заказивање термина за упис у студентској служби
  3. Долазак са неопходном документацијом у заказном термину

Детаљније

Распоред часова на основним академским студијама за све студенте у летњем семестру школске 2022/2023 године можете погледати кликом на следећи линк.

Настава за све студенте почиње у уторак 28. фебруара.

Обавештавају се студенти да од данас почиње нови начин плаћања школарина и пријава полагања испита сваки четврти и наредни пут. Упутство за вршење плаћања може се погледати на страници Сервиси, као и на линку испод. Студентска служба ће прихватати уплате по старом систему до краја децембра, а студенти су у обавези да од јануара у потпуности пређу на нови систем плаћања.

Упутство за вршење плаћања студената

Распоред часова на основним академским студијама у зимском семестру за студенте који су први пут уписали прву годину школске 2022/2023 можете погледати овде.

Комплетан распоред наставе биће објављен у петак 7. октобра. Молимо студенте прве године да обрате пажњу на евентуалне промене које могу да настану након генерисања распореда за студенте виших година.

Више вести...

На дан планете Земље декани Технолошко-металуршког, Биолошког, Шумарског и Факултета за примењену екологију „Футура” потписали споразум о сарадњи са представником Министарства. Детаљније...

Више вести...

Упис на основне академске студије на студијске програме на Технолошко-металуршком факултету у трећем уписном року обавиће се у понедељак 25. септембра у 9 часова у Студентској служби Факултета.

Детаљније

На основу Конкурса који је расписао Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет Универзитета у Београду у школској 2023/2024. години у прву годину мастер академских студија уписује 230 студената и у прву годину докторских академских студија 105 студената.

Детаљније

На основу Конкурса који је расписао Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет у прву годину основних академских студија у школској 2023/2024. години у трећем конкурсном року уписује 183 студената и то: 157 студената чије се образовање финансира из буџета и 27 самофинансирајућих студената.

Детаљније

Више вести...