Навигација

Нафтна индустрија Србије је одлучила да, по први пут, отвори позив студентима партнерских факултета за учешће на овогодишњој Научно-техничкој конференцији младих специјалиста, која се одржава од 30. јула до 2. августа.

Већ седам година организујемо локалну НТК у којој су активно учествовали запослени организационе целине УПСТРЕАМ, као и колеге из других организационих делова Компаније. Овогодишња конференција ће бити посебно обогаћена присуством студената, пружајући им прилику да представе своје радове у облику постера.

Студенти ће имати јединствену прилику да добију повратне информације, професионално и експертско мишљење од стране учесника и чланова експерстких комисија у секцијама НТК.

Распоред часова на основним академским студијама за све студенте у летњем семестру школске 2023/2024. године можете погледати кликом на следећи линк.

Настава за све студенте почиње у уторак 27. фебруара. Понедељак 26. фебруар биће надокнађен у суботу 2. марта.

Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе – student mobility for traineeships.

Рок за подношење пријава истиче 14. јануара 2024. године у 23:59 часова.

Више вести...

Заједничка лабораторија компаније HBIS и Технолошко-металуршког факултета Универзитета у Београду

Дана 15.04.2024 је покренута Заједничка виртуелна лабораторија за зелену производњу челика компаније HBIS (у чијем саставу послује железара у Смедереву), Кина и Катедре за металуршко инжењерство Технолошко-металуршког факултета Универзитета у Београду.

Завод за интелектуалну својину организује вебинаре посвећене патентној заштити. Током марта, априла и маја, одржаће се шест вебинара током којих ће се учесници упознати са најважнијим темама у вези са заштитом проналазака.

Пријавите се за учешће на вебинару по избору попуњавањем контакт форме на следећем линку.

Више вести...

На основу Конкурса који је расписао Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет у прву годину основних академских студија у школској 2024/2025. години уписује 385 студената и то: 315 студената чије се образовање финансира из буџета и 70 самофинансирајућих студената.

Детаљније

Више вести...