Навигација

Архива вести

Распоред наставе за студенте виших година и корекције распореда за прву годину

Студентске вести

Распоред часова на основним академским студијама за све студенте у зимском семестру школске 2022/2023 године можете погледати кликом на следећи линк.

Студенти прве године би требало да провере да ли је у њиховим распоредима дошло до измена просторија у којима се одржава настава на одређеним предметима.

Настава за студенте виших година почиње у понедељак 10. октобра.

LUKOWA Academy 2022

Студентске вести

LUKOWA Academy 2022 је бесплатан тренинг програм намењен студентима III и IV године, као и студентима на Мастер студијама

EDA-Circular Economy Awards 2023

Студентске вести

Академија инжењерских наука Србије у сарадњи са Српском асоцијацијом за рушење, деконтаминацију и рециклажу и Европском асоцијацијом за рушење организује избор за најбољи студентски рад из области рушења, деконтаминације и рециклаже

Детаљније

Распоред часова за прву годину у зимском семестру 2022/2023. године

Студентске вести

Распоред часова на основним академским студијама у зимском семестру за студенте који су први пут уписали прву годину школске 2022/2023 можете погледати овде.

Комплетан распоред наставе биће објављен у петак 7. октобра. Молимо студенте прве године да обрате пажњу на евентуалне промене које могу да настану након генерисања распореда за студенте виших година.