Навигација

Архива вести

Обавештење о терминима поделе индекса и почетку школске године за бруцоше

Студентске вестиОпште вести

Подела индекса, упутстава за рад у лабораторијама и препорука за безбедан рад које се односе на Covid19 за студенте који су основне академске студије уписали у школској 2020/2021. години биће организована у уторак 29. септембра у студентској служби Факултета према следећем распореду:

Детаљније

Коначне ранг листе и обавештење за упис на прву годину основних академских студија - трећи уписни рок

Вести о упису

Коначне ранг листе за упис на прву годину основних академских студија можете преузети овде.

Упис ће се обавиту у понедељак 28. септембра у 10 часова.

Детаљније

Оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп локала у Задужбина Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића

Опште вести

Задужбина Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића 21. септембра 2020. расписује oглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп локала површине 25,26м2 у приземљу са припадајућим подрумом површине 31,86м2, у стамбено-пословној згради Задужбине Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића, у Београду, у Ул. кнеза Милоша број 2, екстра зона, у виђеном стању,  тако да се закупац потписом уговора о закупу одриче било каквих примедби по основу евентуалних материјалних недостатака на предметној непокретности

Оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп локала у ул кнеза Милоша 2

Опште вести

Задужбина Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића 21. септембра 2020. расписује оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп локала површине 25,26м2 у приземљу са припадајућим подрумом површине 31,86м2, у стамбено-пословној згради Задужбине Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића, у Београду, у Ул. кнеза Милоша број 2, екстра зона, у виђеном стању.

Оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп стана

Опште вести

Фондација Милана Стефановића-Смедеревца и супруге Даринке, дана 18. септембра 2020. године расписује оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп стана број 7, површине 78м2, на трећем спрату зграде Фондације, у стамбено-пословној згради Фондације Милана Стефановића-Смедеревца и супруге Даринке, у Београду, у Ул. Теразије 39, екстра зона, у виђеном стању,  тако да се закупац потписом уговора о закупу одриче било каквих примедби по основу евентуалних материјалних недостатака на предметној непокретности.

Оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп локала у ул. Теразије 39

Опште вести

Фондација Милана Стефановића-Смедеревца и супруге Даринке, дана 18. септембра 2020. године расписује оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп локала површине 249м2 у приземљу са припадајућим подрумом површине 100м2, у стамбено-пословној згради Фондације Милана Стефановића-Смедеревца и супруге Даринке, у Београду, у Ул. Теразије 39, екстра зона, у виђеном стању,  тако да се закупац потписом уговора о закупу одриче било каквих примедби по основу евентуалних материјалних недостатака на предметној непокретности.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИСТУПНОМ ПРЕДАВАЊУ M

Опште вести

Приступно предавање за кандидатe који су пријавили на конкурс за избор једног асистента за ужу научну област Математика, са темом „Непрекидност реалне функције једне реалне променљиве“, одржаће се у понедељак 28.09.2020. у 12 часова у сали 31 на Катедри за математичке науке ТМФа. Кандидати који су позвани да одрже предавање су: Андријана Марјановић у 12 часова и Ивана Сарић у 12 часова и 25 минута.

Обавештење о трећем конкурсном року за упис на прву годину основних академских студија у школској 2020/2021. години

Вести о упису

На основу Конкурса који је расписао Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет у прву годину основних академских студија у школској 2020/2021. години у трећем конкурсном року уписује студенте на следећа расположива места на студијским програмима.

Детаљније

Обавештење о упису зимског семестра - основне академске студије

Студентске вестиОпште вести

Упис зимског семестра за студенте основних академских студија, који су факултет уписали пре школске 2020/2021. године, обавиће се у три корака: пријава предмета за слушање преко веб портала за студенте, заказивање термина за упис у студентској служби, долазак са неопходном документацијом у заказном термину.

Опширније

Обавештење о првом конкурсном року за упис на мастер и докторске академске студије у школској 2020/2021. години

Вести о упису

На основу Конкурса који је расписао Универзитет у Београду, Технолошко-металуршки факултет Универзитета у Београду у прву годину мастер академских студија у школској 2020/2021. години уписује 170 студената и у прву годину докторских академских студија 105 студената.

Детаљније

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИСТУПНОМ ПРЕДАВАЊУ MИ

Опште вести

Приступно предавање за кандидата који се пријавиo на конкурс за избор једног асистента за ужу научну област Металургија, са темом „Дијаграми стања у двокомпонентним легурама“, одржаће се у петак 18.09.2020. у 10 часова у Свечаној сали ТМФ-а. Кандидат који је позван да одржи предавање: Стефан Дикић.