Navigacija

Novi poziv - Erasmus + individualne mobilnosti januar 2024

Studentske vesti

Uvažene koleginice i kolege

Koristimo ovu priliku da Vas obavestimo da je poziv za prijavljivanje za realizaciju individualne mobilnosti u okviru Ključne akcije 131 Erazmus+ programa mobilnosti studenata i zaposlenih otvoren 15. januara 2024. godine.

Prijave se kao i do sada vrše isključivo preko onlajn platforme Univerziteta u Beogradu MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

U okviru Ključne akcije 131 (mobilnost u zemljama EU i Islandu, Lihtenštajnu, Norveškoj, Severnoj Makedoniji i Turskoj) i trenutno otvorenih poziva, studenti i zaposleni UB mogu da konkurišu za realizaciju sledećih tipova mobilnosti:

- budžet iz 2023. godine svaka članica može iskoristiti do 31. jula 2025. godine, za realizaciju svih tipova mobilnosti.

Dodatno, studenti i zaposleni se mogu prijaviti za realizaciju mobilnostu na partnerskim univerzitetima članicama Circle U. univerzitetske alijanse, uz napomenu da se posebna pažnja obrati na zahteve u vezi sa poznavanjem i nivoom jezika nastave na određenim studijskim programima na partnerskim univerzitetim unutar Alijanse.

Rok za prijavu za individualne mobilnosti u okviru Ključne akcije 131 Erazmus+ programa ističe 17. marta 2024. godine u 23:59 časova.

 Pregled mobilnosti za koje su otvoreni pozivi za prijavu možete pronaći na sledećem linku: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls .

Lista otvorenih poziva nije konačna, jer je objavljivanje poziva za prijavu za mobilnost uslovljeno potpisivanjem Inter-institucionalnog sporazuma sa inostranim partnerima. Shodno tome, lista partnera će biti redovno ažurirana, a samim tim i pozivi za prijavu za mobilnost u narednim rokovima.

Za sva eventualna pitanja i nedoumice, molimo Vas da kontaktirate Erazmus+ tim Univerziteta u Beogradu (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact) .

 S poštovanjem,

Erazmus+ tim Univerziteta u Beogradu

Kontakt osoba za realizaciju mobilnosti na TMF je prof. Ivona Radović (ivonag@tmf.bg.ac.rs).