Навигација

Нови позив - Ерасмус + индивидуалне мобилности јануар 2024

Студентске вести

Уважене колегинице и колеге

Користимо ову прилику да Вас обавестимо да јe позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената и запослених отворен 15. јануара 2024. године.

Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

У оквиру Кључне акције 131 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) и тренутно отворених позива, студенти и запослени УБ могу да конкуришу за реализацију следећих типова мобилности:

- буџет из 2023. године свака чланица може искористити до 31. јула 2025. године, за реализацију свих типова мобилности.

Додатно, студенти и запослени се могу пријавити за реализацију мобилносту на партнерским универзитетима чланицама Circle U. универзитетске алијансе, уз напомену да се посебна пажња обрати на захтеве у вези са познавањем и нивоом језика наставе на одређеним студијским програмима на партнерским универзитетим унутар Алијансе.

Рок за пријаву за индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма истиче 17. марта 2024. године у 23:59 часова.

 Преглед мобилности за које су отворени позиви за пријаву можете пронаћи на следећем линку: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls .

Листа отворених позива није коначна, јер је објављивање позива за пријаву за мобилност условљено потписивањем Интер-институционалног споразума са иностраним партнерима. Сходно томе, листа партнера ће бити редовно ажурирана, а самим тим и позиви за пријаву за мобилност у наредним роковима.

За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим Универзитета у Београду (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact) .

 С поштовањем,

Еразмус+ тим Универзитета у Београду

Контакт особа за реализацију мобилности на ТМФ је проф. Ивона Радовић (ivonag@tmf.bg.ac.rs).