Navigacija

Poseta kompaniji "NCR"

Studentske vesti

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje  za studente Univerziteta u Beogradu  posetu kompaniji "NCR" u utorak, 22. novembra 2022. godine sa početkom od 12 časova.  

Poseta kompaniji "NCR" realizuje se u okviru programa "Saznajte iz prve ruke", a organizovana je kako bi se studentima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada. 

Učesnici u poseti, studenti Univerziteta u Beogradu, imaće priliku da upoznaju rad kompanije koja je lider u  transformaciji, povezivanju i upravljanju tehnološkim platformama za banke, prodavnice i restorane. Moći će da kroz razgovor sa zaposlenima čuju više o viziji, vrednostima i saznaju šta je to što izdvaja "NCR" od drugih poslodavaca. 

Takođe, upoznaće "NCR" lidere ključnih biznis sektora kompanije - Maloprodaje, Ugostiteljstva, Bankarstva i Profesionalnih usluga i od njih saznati više o mogućnostima za razvoj karijere u njihovim timovima, veštinama koje se očekuju od novozaposlenih.  Studenti će tokom troipočasovne posete obići kampus i učestvovati na radionici "Uvod u robotsku automatizaciju", nakon čega će u neformalnom druženju sa zaposlenima saznati više o mogućnostima zaposlenja i prilikama za praksu u kompaniji koja broj preko 5 000 zaposlenih  u našoj zemlji i 38 000 ljudi širom sveta.   

Pozivamo studente Univerziteta u Beogradu da se prijave do 16.novembra i uzmu učešće u poseti. 

Broj učesnika je ograničen, a prednost će imati studenti završnih godinastudija. 

Link za prijavu:   https://linkshortner.net/pKwXa

Svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o statusu prijave i mestu sastanka.