Навигација

Посета компанији "NCR"

Студентске вести

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује  за студенте Универзитета у Београду  посету компанији "NCR" у уторак, 22. новембра 2022. године са почетком од 12 часова.  

Посета компанији "NCR" реализује се у оквиру програма "Сазнајте из прве руке", а организована је како би се студентима Универзитета у Београду омогућило да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада. 

Учесници у посети, студенти Универзитета у Београду, имаће прилику да упознају рад компаније која је лидер у  трансформацији, повезивању и управљању технолошким платформама за банке, продавнице и ресторане. Моћи ће да кроз разговор са запосленима чују више о визији, вредностима и сазнају шта је то што издваја "NCR" од других послодаваца. 

Такође, упознаће "NCR" лидере кључних бизнис сектора компаније - Малопродаје, Угоститељства, Банкарства и Професионалних услуга и од њих сазнати више о могућностима за развој каријере у њиховим тимовима, вештинама које се очекују од новозапослених.  Студенти ће током троипочасовне посете обићи кампус и учествовати на радионици "Увод у роботску аутоматизацију", након чега ће у неформалном дружењу са запосленима сазнати више о могућностима запослења и приликама за праксу у компанији која број преко 5 000 запослених  у нашој земљи и 38 000 људи широм света.   

Позивамо студенте Универзитета у Београду да се пријаве до 16.новембра и узму учешће у посети. 

Број учесника је ограничен, а предност ће имати студенти завршних годинастудија. 

Линк за пријаву:   https://linkshortner.net/pKwXa

Сви пријављени ће бити благовремено обавештени о статусу пријаве и месту састанка.