Navigacija

Poziv za prijavu apstrakata za sedamnaestu konferenciju mladih istraživača

Opšte vesti

Poziv za prijavu apstrakata za sedamnaestu konferenciju mladih istraživača “Seventeenth Young  Researchers’ Conference – Materials Science and Engineering” koja če se održati 5.-7.12.2018. godine u Beogradu. Organizatori su Društvo za istraživanje materijala Srbije i Institut tehničkih nauka SANU, koji su organizovali i prethodnih 16 konferencija mladih istraživača kao i 20 YUCOMAT konferencija.

 

Ako ste diplomac, master student, doktorand ili doktor nauka mlađi od 35 godina, ova konferencija je idealno mesto gde ćete se sastati sa kolegama i razmeniti iskustva o istraživanju iz oblasti nauke i

inženjerstva materijala. Ukoliko ste iskusni istraživač i naučnik, molimo Vas da upoznate mlađe saradnike o ovoj konferenciji.

 

KOTIZACIJE ZA KONFERENCIJU NEĆE BITI a mladi istraživači će dobiti priliku da svoje radove publikuju u časopisu “Tehnika – Novi Materijali”. Oficijelni jezik konferencije je engleski.

 

Ako vam su vam neophodne dodatne informacije, molimo vas da posetite naš sajt http://www.mrs-serbia.org.rs/index.php/young-researchers-conference.

 

Rok za podnošenje abstrakata je 31. oktobar registracijom putem sajta http://www.mrs-serbia.org.rs/index.php/registration-form-yrc.