Навигација

Позив за пријаву апстраката за седамнаесту конференцију младих истраживача

Опште вести

Позив за пријаву апстраката за седамнаесту конференцију младих истраживача “Seventeenth Young  Researchers’ Conference – Materials Science and Engineering” која че се одржати 5.-7.12.2018. године у Београду. Организатори су Друштво за истраживање материјала Србије и Институт техничких наука САНУ, који су организовали и претходних 16 конференција младих истраживача као и 20 YUCOMAT конференција.

 

Ако сте дипломац, мастер студент, докторанд или доктор наука млађи од 35 година, ова конференција је идеално место где ћете се састати са колегама и разменити искуства о истраживању из области науке и

инжењерства материјала. Уколико сте искусни истраживач и научник, молимо Вас да упознате млађе сараднике о овој конференцији.

 

КОТИЗАЦИЈЕ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈУ НЕЋЕ БИТИ а млади истраживачи ће добити прилику да своје радове публикују у часопису “Техника – Нови Материјали”. Официјелни језик конференције је енглески.

 

Ако вам су вам неопходне додатне информације, молимо вас да посетите наш сајт http://www.mrs-serbia.org.rs/index.php/young-researchers-conference.

 

Рок за подношење абстраката је 31. октобар регистрацијом путем сајта http://www.mrs-serbia.org.rs/index.php/registration-form-yrc.