Navigacija

Prijave za petu Tehnološku studiju slučaja „Tech Case Study 2023.“ su otvorene!

Opšte vestiStudentske vesti

Tehnološko-metalurški fakultet i ove godine organizuje Tehnološku studiju slučaja za sve zainteresovane učenice i učenike treće i četvrte godine srednjih škola na teritoriji Republike Srbije. Takmičenje je nastalo na inicijativu Saveza studenata TMF-a sa željom da se srednjoškolke i srednjoškolci upoznaju sa profesijom tehnologa i testiraju svoje veštine kroz rešavanje realnih inženjerskih problema.

U okviru Otvorenih vrata fakulteta 4. novembra 2023., svi zainteresovani timovi će imati priliku da posete laboratorije fakulteta, bliže se upoznaju sa privrednim granama i oblastima istraživanja za koje se školuju naši studenti kao i da dobiju više informacija o samom takmičenju. Prezentacije studijskih programa, pokazni eksperimenti i promo video sa prethodnim generacijama učesnika takmičenja biće vam od koristi za rešavanje ovogodišnjeg zadatka.

Detaljnije informacije o takmičenju sa propozicijama učešća nalaze se na linku:

https://shorturl.at/gjkAE

Od ove godine, za sve timove koji se plasiraju u finale, pripremili smo i vredne nagrade u saradnji sa projektom IED Srbija, podržanim od strane Ambasade Švedske u Beogradu.

Timovi se mogu prijaviti popunjavanjem ankete na linku:

https://shorturl.at/iBCV3

Prijave za Tech Case Study 2023. otvorene su do 10. novembra 2023. u 12 časova!

Dobrodošli na TMF!

 

Izveštaj sa Tech Case Study 2022.

Izveštaj sa Tech Case Study 2021.

Izveštaj sa Tech Case Study 2020.

Izveštaj sa Tech Case Study 2019.