Навигација

Пријаве за пету Технолошку студију случаја „Tech Case Study 2023.“ су отворене!

Опште вестиСтудентске вести

Технолошко-металуршки факултет и ове године организује Технолошку студију случаја за све заинтересоване ученице и ученике треће и четврте године средњих школа на територији Републике Србије. Такмичење је настало на иницијативу Савеза студената ТМФ-а са жељом да се средњошколке и средњошколци упознају са професијом технолога и тестирају своје вештине кроз решавање реалних инжењерских проблема.

У оквиру Отворених врата факултета 4. новембра 2023., сви заинтересовани тимови ће имати прилику да посете лабораторије факултета, ближе се упознају са привредним гранама и областима истраживања за које се школују наши студенти као и да добију више информација о самом такмичењу. Презентације студијских програма, показни експерименти и промо видео са претходним генерацијама учесника такмичења биће вам од користи за решавање овогодишњег задатка.

Детаљније информације о такмичењу са пропозицијама учешћа налазе се на линку:

https://shorturl.at/gjkAE

Од ове године, за све тимове који се пласирају у финале, припремили смо и вредне награде у сарадњи са пројектом ИЕД Србија, подржаним од стране Амбасаде Шведске у Београду.

Тимови се могу пријавити попуњавањем анкете на линку:

https://shorturl.at/iBCV3

Пријаве за Tech Case Study 2023. отворене су до 10. новембра 2023. у 12 часова!

Добродошли на ТМФ!

 

Извештај са Tech Case Study 2022.

Извештај са Tech Case Study 2021.

Извештај са Tech Case Study 2020.

Извештај са Tech Case Study 2019.