Navigacija

Otvorena vrata TMF-a

Opšte vestiStudentske vesti

Drage srednjoškolke i srednjoškolci!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na Danu otvorenih vrata Tehnološko-metalurškog fakulteta i da zajedno sa profesorima i studentima zavirite u svet tehnologije 23. marta 2024. godine, sa početkom od 10 časova do 17 časova.

Izbor karijere je jedna od najvažnijih odluka u životu, a mi želimo da vam približimo kakve mogućnosti pruža studiranje na Tehnološko-metalurškom fakultetu. Zato organizujemo Otvorena vrata za sve zainteresovane, kako bi se upoznali sa radom Fakulteta, dobili željene informacije i čuli iskustva naših studenata.

Kroz obilazak Fakulteta imaćete priliku da dobijete detaljne informacije o prijemnom ispitu, otkrijete šta se izučava na pet studijskih programa i upoznate se sa svim prednostima i mogućnostima studiranja na TMF-u.

Naše koleginice i kolege će svakom učeniku posvetiti punu pažnju, odgovoriti na sva pitanja i dileme, pokazati laboratorije i pomoći da odluku o izboru studija donesete na najbolji mogući način.

Obilazak Fakulteta se sprovodi u nekoliko termina 23.03.2024. godine. Posebno molimo nastavnike, ukoliko dolaze sa grupama, da nas do 16.03.2024. obaveste o terminu obilaska koji im najviše odgovara i broju srednjoškolaca u grupi.

Predviđeni organizovani obilasci Fakulteta su planirani u:

• 10 č

• 11:30 č

• 13 č

• 14:30 č

Pored navedenih aktivnosti, pripremili smo kviz kao i nezaboravan ESCAPE ROOM, koji će se održati u našoj laboratoriji. Prijavljeni timovi imaće priliku da, tokom 30 minuta, rešavanjem zagonetki pronađu skrivene objekte, upotrebe ih na pravi način i pronađu izlaz.

Za više informacija i prijave za escape room, zapratite nas na društvenim mrežama:
 www.instagram.com/tmf.ub/
i
 https://www.instagram.com/sptmfub/

ili nas kontaktirajte na:

promo@tmf.bg.ac.rs

011/3370425

064/4575411

Proverite zašto su naši studenti zadovoljni izborom studija, kako biraju odgovarajuće karijere i kako postaju cenjeni profesionalci. Čekamo vas i unapred se radujemo druženju sa vama!

Organizacioni tim Otvorenih vrata 2024.

     

Obilazak studijskih programa

      

Srednjoškolski timovi rešavaju ESCAPE ROOM u laboratorijama TMF-a