Навигација

Отворена врата ТМФ-а

Опште вестиСтудентске вести

Драге средњошколке и средњошколци!

Са задовољством вас позивамо да нам се придружите на Дану отворених врата Технолошко-металуршког факултета и да заједно са професорима и студентима завирите у свет технологије 23. марта 2024. године, са почетком од 10 часова до 17 часова.

Избор каријере је једна од најважнијих одлука у животу, а ми желимо да вам приближимо какве могућности пружа студирање на Технолошко-металуршком факултету. Зато организујемо Отворена врата за све заинтересоване, како би се упознали са радом Факултета, добили жељене информације и чули искуства наших студената.

Кроз обилазак Факултета имаћете прилику да добијете детаљне информације о пријемном испиту, откријете шта се изучава на пет студијских програма и упознате се са свим предностима и могућностима студирања на ТМФ-у.

Наше колегинице и колеге ће сваком ученику посветити пуну пажњу, одговорити на сва питања и дилеме, показати лабораторије и помоћи да одлуку о избору студија донесете на најбољи могући начин.

Обилазак Факултета се спроводи у неколико термина 23.03.2024. године. Посебно молимо наставнике, уколико долазе са групама, да нас до 16.03.2024. обавесте о термину обиласка који им највише одговара и броју средњошколаца у групи.

Предвиђени организовани обиласци Факултета су планирани у:

• 10 ч

• 11:30 ч

• 13 ч

• 14:30 ч

Поред наведених активности, припремили смо квиз као и незабораван ESCAPE ROOM, који ће се одржати у нашој лабораторији. Пријављени тимови имаће прилику да, током 30 минута, решавањем загонетки пронађу скривене објекте, употребе их на прави начин и пронађу излаз.

За више информација и пријаве за escape room, запратите нас на друштвеним мрежама:
 www.instagram.com/tmf.ub/
и
 https://www.instagram.com/sptmfub/

или нас контактирајте на:

promo@tmf.bg.ac.rs

011/3370425

064/4575411

Проверите зашто су наши студенти задовољни избором студија, како бирају одговарајуће каријере и како постају цењени професионалци. Чекамо вас и унапред се радујемо дружењу са вама!

Организациони тим Отворених врата 2024.

     

Обилазак студијских програма

      

Средњошколски тимови решавају ESCAPE ROOM у лабораторијама ТМФ-а