Navigacija

Otvorena vrata TMF-a

Opšte vestiVesti o upisuStudentske vesti

Drage srednjoškolke i srednjoškolci!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na Danu otvorenih vrata Tehnološko-metalurškog fakulteta i da zajedno sa profesorima i studentima zavirite u svet tehnologije 4. novembra 2023. godine, u periodu od 10 do 17 časova.

Izbor karijere je jedna od najvažnijih odluka u životu, a mi želimo da vam približimo kakve mogućnosti pruža studiranje na Tehnološko-metalurškom fakultetu. Zato organizujemo Otvorena vrata fakulteta za sve zainteresovane, kako bi se upoznali sa radom fakulteta, dobili željene informacije i čuli iskustva naših studenata.

Projekat je koncipiran po modelu sajma gde će svi srednjoškolci zajedno sa svojim nastavnicima imati prilike da obiđu laboratorije i značajne prostorije Fakulteta, kao i da prisustvuju prezentovanju studijskih programa. Učenici će moći da se informišu o mogućnostima studiranja na Tehnološko-metalurškom fakultetu, kao i da kroz interaktivne kvizove saznaju koji od studijskih programa bi najbolje pristajao njihovim interesovanjima.

Obilazak fakulteta se sprovodi u nekoliko termina 4.11.2023. godine. Posebno molimo nastavnike ukoliko dolaze sa grupama da nas do 28.10.2023. obaveste o terminu obilaska koji im odgovara i broju srednjoškolaca u grupi.

Predviđeni organizovani obilasci fakulteta su planirani u:

• 10 č

• 11:30 č

• 13 č

• 14:30 č

Pored nevedenih aktivnosti, pripremili smo nezaboravan escape room, koji će se održati u našoj laboratoriji. Prijavljeni timovi imaće priliku da, tokom 30 minuta, rešavanjem zagonetki pronađu skrivene objekte, upotrebe ih na pravi način i pronađu izlaz.

Kroz ovakav zabavan način moći će da ojačaju svoj timski rad, izoštre sposobnosti rešavanja problema, kao i komunikacione veštine, koje su neophodne u svakodnevnom radu tehnologa.

Otvaranje prijava za escape room timove će biti objavljeno na našem Instagram profilu @sptmfub

Zainteresovani srednjoškolci će na Danu otvorenih vrata imati priliku i da dobiju više informacija o takmičenju u rešavanju Tehnološke studije slučaja „Tech Case Study 2023“  za koji su prijave otvorene do 6.11.2023. godine.

  

Proverite zašto su naši studenti zadovoljni izborom studija, kako biraju odgovarajuće karijere i kako postaju cenjeni profesionalci. Čekamo vas i unapred se radujemo druženju sa vama!

Za sve informacije zapratite nas na društvenim mrežama:

 www.instagram.com/tmf.ub/

https://www.instagram.com/sptmfub/

ili nas kontaktirajte na:

promo@tmf.bg.ac.rs

064/6709688

Adresa fakulteta: Karnegijeva 4, 11000 Beograd

Organizacioni tim Otvorenih vrata 2023.