Навигација

Отворена врата ТМФ-а

Опште вестиВести о уписуСтудентске вести

Драгe средњошколке и средњошколци!

Са задовољством вас позивамо да нам се придружите на Дану отворених врата Технолошко-металуршког факултета и да заједно са професорима и студентима завирите у свет технологије 4. новембра 2023. године, у периоду од 10 до 17 часова.

Избор каријере је једна од најважнијих одлука у животу, а ми желимо да вам приближимо какве могућности пружа студирање на Технолошко-металуршком факултету. Зато организујемо Отворена врата факултета за све заинтересоване, како би се упознали са радом факултета, добили жељене информације и чули искуства наших студената.

Пројекат је конципиран по моделу сајма где ће сви средњошколци заједно са својим наставницима имати прилике да обиђу лабораторије и значајне просторије Факултета, као и да присуствују презентовању студијских програма. Ученици ће моћи да се информишу о могућностима студирања на Технолошко-металуршком факултету, као и да кроз интерактивне квизове сазнају који од студијских програма би наjбоље пристајао њиховим интересовањима.

Обилазак факултета се спроводи у неколико термина 4.11.2023. године. Посебно молимо наставнике уколико долазе са групама да нас до 28.10.2023. обавесте о термину обиласка који им одговара и броју средњошколаца у групи.

Предвиђени организовани обиласци факултета су планирани у:

• 10 ч

• 11:30 ч

• 13 ч

• 14:30 ч

Поред неведених активности, припремили смо незабораван escape room, који ће се одржати у нашој лабораторији. Пријављени тимови имаће прилику да, током 30 минута, решавањем загонетки пронађу скривене објекте, употребе их на прави начин и пронађу излаз.

Кроз овакав забаван начин моћи ће да ојачају свој тимски рад, изоштре способности решавања проблема, као и комуникационе вештине, које су неопходне у свакодневном раду технолога.

Отварање пријава за escape room тимове ће бити објављено на нашем Instagram профилу @sptmfub

Заинтересовани средњошколци ће на Дану отворених врата имати прилику и да добију више информација о такмичењу у решавању Технолошке студије случаја „Теch Case Study 2023“  за који су пријаве отворене до 6.11.2023. године.

  

Проверите зашто су наши студенти задовољни избором студија, како бирају одговарајуће каријере и како постају цењени професионалци. Чекамо вас и унапред се радујемо дружењу са вама!

За све информације запратите нас на друштвеним мрежама:

 www.instagram.com/tmf.ub/

https://www.instagram.com/sptmfub/

или нас контактирајте на:

promo@tmf.bg.ac.rs

064/6709688

Адреса факултета: Карнегијева 4, 11000 Београд

Организациони тим Отворених врата 2023.