Navigacija

Novi program podrške startapima NTP Beograd

Opšte vestiStudentske vesti

 

Novi program podrške startapima NTP Beograd

Za ubrzan razvoj inovativnih ideja do 15.000 CHF

Naučno tehnološki park Beograd (NTP Beograd) otvorio je poziv za Raising Starts, novi program podrške koji startap timovima i kompanijama u ranim fazama donosi stručne obuke, mentorstvo i do 15.000 CHF (švajcarskih franaka) za ubrzan razvoj inovativnih proizvoda i usluga!

Prijave su otvorene do 25. januara na https://ntpark.rs/raising-starts/

Na program mogu konkurisati startap timovi (najmanje 2 člana) i kompanije ne starije od dve godine do dana otvaranja poziva, koji razvijaju inovativne proizvode i usluge.

Učešćem u programu startapi će steći neophodna znanja i veštine da premoste prepreke na putu od inovativne ideje do spremnosti za investicije i izlazak na globalno tržište.

Program Raising Starts, NTP Beograd sprovodi uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske.

1)    
Jedinstvena prilika za startape u ranim fazama da ubrzaju razvoj svojih inovacija!
Raising Starts, novi program podrške NTP Beograd prvi put u Srbiji donosi i stručnu i finansijsku podršku za razvoj inovativnih proizvoda i usluga, bez uzimanja učešća u vlasništvu! Timovi će raditi sa vrhunskim lokalnim i međunarodnim mentorima a za najbolje je obezbeđena i podrška do 15.000 ČF po timu!
Prijave na https://ntpark.rs/raising-starts/ 

2)   
Sjajna vest za sve timove i startap kompanije na početku razvoja!
NTP Beograd je pokrenuo Raising Starts, prvi program podrške na ovom tržištu koji donosi i stručnu i finansijsku podršku startapima u ranim fazama razvoja, bez uzimanja učešća u vlasništvu! Obuke, vrhunski mentori i do 15.000 CHF na raspolaganju su startapima za ubrzan razvoj inovativnih proizvoda i usluga.
Prijave i više informacija na https://ntpark.rs/raising-starts/

3)
Obezbedi stručnu i finansijsku podršku za ubrzan razvoj tvoje inovativne ideje!
Naučno tehnološki park Beograd otvorio je poziv za Raising Starts, novi program podrške koji startap timovima i kompanijama u ranim fazama donosi stručne obuke, mentorstvo i do 15.000 ČF za ubrzan razvoj inovativnih proizvoda i usluga!
Učešćem u programu startapi će steći neophodna znanja i veštine da premoste prepreke na putu od inovativne poslovne ideje do spremnosti za investicije i izlazak na globalno tržište. 
Prijave i više informacija na https://ntpark.rs/raising-starts/