Навигација

Нови програм подршке стартапима НТП Београд

Опште вестиСтудентске вести

 

Нови програм подршке стартапима НТП Београд

За убрзан развој иновативних идеја до 15.000 ЦХФ

Научно технолошки парк Београд (НТП Београд) отворио је позив за Raising Starts, нови програм подршке који стартап тимовима и компанијама у раним фазама доноси стручне обуке, менторство и до 15.000 ЦХФ (швајцарских франака) за убрзан развој иновативних производа и услуга!

Пријаве су отворене до 25. јануара на https://ntpark.rs/raising-starts/

На програм могу конкурисати стартап тимови (најмање 2 члана) и компаније не старије од две године до дана отварања позива, који развијају иновативне производе и услуге.

Учешћем у програму стартапи ће стећи неопходна знања и вештине да премосте препреке на путу од иновативне идеје до спремности за инвестиције и излазак на глобално тржиште.

Програм Раисинг Стартс, НТП Београд спроводи уз подршку Владе Конфедерације Швајцарске.

1)    
Јединствена прилика за стартапе у раним фазама да убрзају развој својих иновација!
Raising Starts, нови програм подршке НТП Београд први пут у Србији доноси и стручну и финансијску подршку за развој иновативних производа и услуга, без узимања учешћа у власништву! Тимови ће радити са врхунским локалним и међународним менторима а за најбоље је обезбеђена и подршка до 15.000 ЧФ по тиму!
Пријаве на https://ntpark.rs/raising-starts/ 

2)   
Сјајна вест за све тимове и стартап компаније на почетку развоја!
НТП Београд је покренуо Raising Starts, први програм подршке на овом тржишту који доноси и стручну и финансијску подршку стартапима у раним фазама развоја, без узимања учешћа у власништву! Обуке, врхунски ментори и до 15.000 ЦХФ на располагању су стартапима за убрзан развој иновативних производа и услуга.
Пријаве и више информација на https://ntpark.rs/raising-starts/

3)
Обезбеди стручну и финансијску подршку за убрзан развој твоје иновативне идеје!
Научно технолошки парк Београд отворио је позив за Raising Starts, нови програм подршке који стартап тимовима и компанијама у раним фазама доноси стручне обуке, менторство и до 15.000 ЧФ за убрзан развој иновативних производа и услуга!
Учешћем у програму стартапи ће стећи неопходна знања и вештине да премосте препреке на путу од иновативне пословне идеје до спремности за инвестиције и излазак на глобално тржиште. 
Пријаве и више информација на https://ntpark.rs/raising-starts/