Navigacija

Letnji studentski "start ap" kamp u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Opšte vestiStudentske vesti

 

Naučno-tehnološki park Beograd pokreće prvi Letnji start ap studentski kamp 2018, koji će se održati u inspirativnom prostoru kompleksa NTP Beograd u periodu od 10. do 13. jula 2018. godine. Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startapom sveta, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice iz drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10 multidisplinarnih timova razvijaju svoju kreativnost, preduzetničku znanju i veštine kroz odgovor na jedan od izazova koje timski odaberu.
Program kampa obuhvata predavanja i interaktivne radionice koji uvode u proces kreiranja poslovnih ideja, razvoj LEAN poslovnog modela - sa akcentom na definisanje problema i rješenja, definisanje profila i segmenta kupaca, konkurencije i tržišta, kao i veština neophodnih za mapiranje i razvoj potencijalnih poslovnih mogućnosti.
Za učešće na kampu dovoljno je vaša želja da se zakoračite u početni svet i volju da stručno napredujete! Nije potrebno da imate svoj tim ili da imate već poslovnu ideju. Da li ćete doći u timskom radu sa drugim kolegama i koleginicama na kampu.
Više informacija o prijavljivanju i radu kampa možete pronaći ovde.,