Навигација

Летњи студентски "старт ап" камп у Научно-технолошком парку Београд

Опште вестиСтудентске вести

 

Научно-технолошки парк Београд покреће први Летњи старт ап студентски камп 2018, који ће се одржати у инспиративном простору комплекса НТП Београд у периоду од 10. до 13. јула 2018. године. Намењен је студентима свих образовних профила, старости од 18 до 26 година, који имају жељу да се упознају са стартапом света, процесом креирања иновација, као и да упознају своје колеге и колегинице из других факултета. Студенти подељени у 10 мултидисплинарних тимова развијају своју креативност, предузетничку знању и вештине кроз одговор на један од изазова које тимски одаберу.
Програм кампа обухвата предавања и интерактивне радионице који уводе у процес креирања пословних идеја, развој ЛЕАН пословног модела - са акцентом на дефинисање проблема и рјешења, дефинисање профила и сегмента купаца, конкуренције и тржишта, као и вештина неопходних за мапирање и развој потенцијалних пословних могућности.
За учешће на кампу довољно је ваша жеља да се закорачите у почетни свет и вољу да стручно напредујете! Није потребно да имате свој тим или да имате већ пословну идеју. Да ли ћете доћи у тимском раду са другим колегама и колегиницама на кампу.
Више информација о пријављивању и раду кампа можете пронаћи овде.,