Navigacija

Pozivno pismo za učešće studenta na NTK UPSTREAM-2024

Studentske vesti

Drage studenti – naše potencijalne kolege,

Čekamo vaše prijave za učešće u VII Naučno-tehničkoj konferenciji mladih specijalista i naučnika Bloka Istraživanje i proizvodnja NIS a.d Novi Sad, Naučno-tehnološkog centra NIS-Naftagas d.o.o. i Naftagas – Naftnih servisa d.o.o. (UPSTREAM NIS).

Već devet godina mladi specijalisti i naučnici UPSTREAM NIS učestvuju u NTK Gaspromnjeft i Grupe kompanije GPN. Pre sedam godina smo organizovali lokalnu NTK u kojoj aktivno učešće uzimaju zaposleni naše organizacione celine UPSTREAM kao i kolege iz drugih organizacionih delova Kompanije.

Učesnici pripremaju svoje projekte, izrađuju prezentacije koji zatim izlažu u Sekcijama NTK ispred članova žirija sačinjenog od strane Lidera i eksperata u profilnim oblastima našeg biznisa. Pobednici u sekcijama se plasiraju za učešće u završnoj NTK GPN i Grupe kompanija GPN, koja se održava u Sankt-Peterburgu krajem svake kalendarske godine.

Ove godine, konferencija će biti održana u periodu od 30. jula do 02. avgusta. Format održavanja konferencije – uživo, u zgradi Poslovnog Centra NIS a.d. u Novom sadu (ul. Narodnog fronta 12), jezik konferencije – srpski.

Studenti će imati priliku da predstave svoje radove u obliku postera tokom rada NTK UPSTREAM-2024. i da dobiju povratne informacije, profesionalno i ekspertsko mišljenje od strane učesnika i članova ekspertskih komisija u Sekcijama NTK.

Svi zainteresovani studente mogu da prijave teme svojih radova u okviru sedam sekcija:

  • Geologija i razrada / Geološko-istražni radovi
  • Bušenje i bušotinski radovi
  • Tehnologije proizvodnje / Priprema i transport nafte i gasa
  • Kapitalna izgradnja / Inženjering. Reinženjering
  • Gas. Energetika / Obnovljivi izvori energije
  • Digitalizacija / IT
  • HSE. Industrijska i ekološka bezbednost, zaštita na radu i civilna zaštita / Podrška biznisa

Prijavu za VII NTK neophodno je popuniti i uputiti do 10.maja 2024.g. na adresu: jovana.savkovic@nis.rs

Detaljne instrukcije o izradi postera i narednim koracima u učešću na NTK biće dostavljeni na e:mail adrese studenta, koji će dostaviti prijave u toku tri dana nakon dostavljene prijave.

Za sve dodatne informacije možete da se obratite koleginicama:

•          Tatjana Zajac, 064 888 8865, tatjana.zajac@nis.rs

•          Milica Bodiroža, 064 845 3124, milica.bodiroza@nis.rs