Навигација

Позивно писмо за учешће студента на NTK UPSTREAM-2024

Студентске вести

Драге студенти – наше потенцијалне колеге,

Чекамо ваше пријаве за учешће у VII Научно-техничкој конференцији младих специјалиста и научника Блока Истраживање и производња НИС а.д Нови Сад, Научно-технолошког центра НИС-Нафтагас д.о.о. и Нафтагас – Нафтних сервиса д.о.о. (UPSTREAM НИС).

Већ девет година млади специјалисти и научници UPSTREAM НИС учествују у НТК Гаспромњефт и Групе компаније ГПН. Пре седам година смо организовали локалну НТК у којој активно учешће узимају запослени наше организационе целине UPSTREAM као и колеге из других организационих делова Компаније.

Учесници припремају своје пројекте, израђују презентације који затим излажу у Секцијама НТК испред чланова жирија сачињеног од стране Лидера и експерата у профилним областима нашег бизниса. Победници у секцијама се пласирају за учешће у завршној НТК ГПН и Групе компанија ГПН, која се одржава у Санкт-Петербургу крајем сваке календарске године.

Ове године, конференција ће бити одржана у периоду од 30. јула до 02. августа. Формат одржавања конференције – уживо, у згради Пословног Центра НИС а.д. у Новом саду (ул. Народног фронта 12), језик конференције – српски.

Студенти ће имати прилику да представе своје радове у облику постера током рада НТК UPSTREAM-2024. и да добију повратне информације, професионално и експертско мишљење од стране учесника и чланова експертских комисија у Секцијама НТК.

Сви заинтересовани студенте могу да пријаве теме својих радова у оквиру седам секција:

  • Геологија и разрада / Геолошко-истражни радови
  • Бушење и бушотински радови
  • Технологије производње / Припрема и транспорт нафте и гаса
  • Капитална изградња / Инжењеринг. Реинжењеринг
  • Гас. Енергетика / Обновљиви извори енергије
  • Дигитализација / ИТ
  • HSE. Индустријска и еколошка безбедност, заштита на раду и цивилна заштита / Подршка бизниса

Пријаву за VII НТК неопходно је попунити и упутити до 10.маја 2024.г. на адресу: jovana.savkovic@nis.rs

Детаљне инструкције о изради постера и наредним корацима у учешћу на НТК биће достављени на е:mail адресе студента, који ће доставити пријаве у току три дана након достављене пријаве.

За све додатне информације можете да се обратите колегиницама:

•          Татјана Зајац, 064 888 8865, tatjana.zajac@nis.rs

•          Милица Бодирожа, 064 845 3124, milica.bodiroza@nis.rs