Navigacija

Hemofarm fondacija - Konkurs za stipendiste za školsku 2022/2023. godinu

Studentske vesti

Konkurs je prilika za studente da svoje znanje i veštine podignu na viši nivo kroz posebno dizajniran program koji čine program stipendija, mentorski program i program stručne prakse. Osim neformalnog znanja, polaznici programa uz podršku eksperata kompanije Hemofarm A.D. stiču i radno iskustvo u različitim sektorima unutar kompanije i dodatni motiv da stečeno znanje primenjuju u Srbiji.

Program ima za cilj i da dodatno osnaži pojedince veštinama koje će im pomoći u svakodnevnom radu u čijem fokusu je briga o zdravlju i dobrobiti ljudi.

Konkurs za stipendije, koji raspisujemo u ponedeljak, 3.10.2022. godine sa trajanjem do 3. novembra 2022. godine, namenjen je najboljim studentima završne godine osnovnih/integrisanih akademskih studija na medicinskim, farmaceutskim, biološkim, hemijskim, tehnološkim i tehničkim fakultetima elektro i mašinskog usmerenja.

Program obuhvata mesečnu stipendiju, mentorsku podršku kao i stručnu praksu u Srbiji i Nemačkoj i otvoren je za studente državnih univerziteta u Srbiji koji su u dosadašnjem studiranju ostvarili prosek ocena najmanje 8,50.