Навигација

Хемофарм фондација - Конкурс за стипендисте за школску 2022/2023. годину

Студентске вести

Конкурс је прилика за студенте да своје знање и вештине подигну на виши ниво кроз посебно дизајниран програм који чине програм стипендија, менторски програм и програм стручне праксе. Осим неформалног знања, полазници програма уз подршку експерата компаније Хемофарм А.Д. стичу и радно искуство у различитим секторима унутар компаније и додатни мотив да стечено знање примењују у Србији.

Програм има за циљ и да додатно оснажи појединце вештинама које ће им помоћи у свакодневном раду у чијем фокусу је брига о здрављу и добробити људи.

Конкурс за стипендије, који расписујемо у понедељак, 3.10.2022. године са трајањем до 3. новембра 2022. године, намењен је најбољим студентима завршне године основних/интегрисаних академских студија на медицинским, фармацеутским, биолошким, хемијским, технолошким и техничким факултетима електро и машинског усмерења.

Програм обухвата месечну стипендију, менторску подршку као и стручну праксу у Србији и Немачкој и отворен је за студенте државних универзитета у Србији који су у досадашњем студирању остварили просек оцена најмање 8,50.