Navigacija

Alumni veče tehnologa i metalurga

Opšte vesti

Shodno dobrom dvogodišnjem iskustvu, i ove godine Alumni veče tehnologa i metalurga će biti u restoranu „Košuta“ (Pionirska 32 u Košutnjaku, http://www.restorankosuta.rs/) u petak, 29.11.2019. Druženje počinje u 20 sati i neće se završiti pre 2 sata. Molimo Vas da, ako možete, dođete na vreme.

Cena je 2000 dinara, plaćanje na licu mesta kao i prethodnih godina.

Molimo Vas da se prijavite (naravno, i zainteresovane koleginice i kolege) što pre, najkasnije do 25.11.2019. na e-adresu alumni2019@tmf.bg.ac.rs sa potrebnim kontakt podacima. Pošto se i prošle godine približno sedmina prijavljenih (oko 50) nije pojavila, a samo je nekoliko njih javilo da neće doći (doduše kasno, na sam dan druženja), molimo sve koji se prijave, a iz bilo kojih razloga ne mogu da dođu, da se odmah po tom saznanju odjave na navedenoj e-adresi. U suprotnom, pravi se ozbiljan problem organizatorima, posebno zbog, Bogu hvala, značajno povećanog interesovanja, naročito mlađih koleginica i kolega (što je, naravno, odlično).

            Molimo one koji žele posnu večeru da to navedu u prijavi.

            Za dobro druženje je najvažnije dobro društvo, zato smo sigurni da će ono i ove godine biti zanimljivo i lepo kao i prošlih godina, nadamo se i bolje.

            Srdačan pozdrav do skorog viđenja u „Košuti“!

Organizacioni odbor za Alumni veče tehnologa i metalurga 2019.