Навигација

Алумни вече технолога и металурга

Опште вести

Сходно добром двогодишњем искуству, и ове године Алумни вече технолога и металурга ће бити у ресторану „Кошута“ (Пионирска 32 у Кошутњаку, http://www.restorankosuta.rs/) у петак, 29.11.2019. Дружење почиње у 20 сати и неће се завршити пре 2 сата. Молимо Вас да, ако можете, дођете на време.

Цена је 2000 динара, плаћање на лицу места као и претходних година.

Молимо Вас да се пријавите (наравно, и заинтересоване колегинице и колеге) што пре, најкасније до 25.11.2019. на е-адресу alumni2019@tmf.bg.ac.rs са потребним контакт подацима. Пошто се и прошле године приближно седмина пријављених (око 50) није појавила, а само је неколико њих јавило да неће доћи (додуше касно, на сам дан дружења), молимо све који се пријаве, а из било којих разлога не могу да дођу, да се одмах по том сазнању одјаве на наведеној е-адреси. У супротном, прави се озбиљан проблем организаторима, посебно због, Богу хвала, значајно повећаног интересовања, нарочито млађих колегиница и колега (што је, наравно, одлично).

            Молимо оне који желе посну вечеру да то наведу у пријави.

            За добро дружење је најважније добро друштво, зато смо сигурни да ће оно и ове године бити занимљиво и лепо као и прошлих година, надамо се и боље.

            Срдачан поздрав до скорог виђења у „Кошути“!

Организациони одбор за Алумни вече технолога и металурга 2019.