Navigacija

Održavanje XXIV Međunarodnog Simpozijuma CPAG odloženo za septembar

Opšte vesti

Poštovane koleginice i kolege,

XXIV Međunarodni simpozijum iz oblasti celuloze, papira, ambalaže i grafike, održaće se u Beogradu, u Privrednoj komori Srbije, Terazije 23, od 21. do 22. septembra 2020.

Simpozijum organizuju Centar za celulozu, papir, ambalažu i grafiku Srbije i Tehnološko-metalurški fakultet (Katedra za grafičko inženjerstvo)Univerziteta u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Grada Belišća (Republika Hrvatska) i Privredne komore Srbije.

Uzimajući u obzir ličnu sigurnost i zdravlje učesnika i potencijalne probleme u vezi sa putovanjem u Srbiju i iz nje i organizovanjem simpozijuma odmah nakon perioda pandemije, morali smo da donesemo tešku odluku da odložimo održavanje XXIV međunarodnog CPAG Simpozijuma, za otprilike tri meseca. Nadamo se da će do tada uslovi za putovanje biti mnogo jednostavniji i bezbedniji i da će ova pandemija potpuno nestati.

U skladu sa novim terminom održavanja simpozijuma, najljubaznije molimo sve zainteresovane učesnike da pošalju svoje radove do petka, 28. avgusta 2020.

Nadamo se da ćemo se sresti u Beogradu krajem septembra, u dobrom zdravlju, i da ćemo se ponovo baviti stručnom i naučnom problematikom.

Do tada, srdačno vas pozdravljamo,

Organizacioni i Naučni odbor XXIV Simpozijuma CPAG