Navigacija

Alati namenjeni samoproceni, razvoju, i razradi poslovnih prilika BOSS platforma

Studentske vesti

U cilju razvoja preduzetničkog duha i omogućavanja uspešnog kreiranja i transfera inovacija iz akademije u privredu, kreirani su inovativni alati za pružanje podrške  studentima, nastavnicima i istraživačima u procesu indentifikacije, razvoja, i komercijalizacije poslovnih prilika.

Alati namenjeni samoproceni, razvoju, i razradi poslovnih prilika su dostupni na otvorenoj, višejezičnoj veb platformi (BOSS platformi), i upotpunjeni su  raznovrsnim  edukativnim  materijalom dostupnim u video i pdf formatu.

Korišćenje alata i materijala je besplatno, a dostupni su na srpskom, engleskom, italijanskom, i francuskom jeziku.

Kako biste počeli sa radom, neophodno je da se registrujete na platformi dostupnoj na https://bossplatform.rect.bg.ac.rs/.

Za sve dodatne informacije, kao i organizaciju konsultacija i radionica za razvoj poslovnih prilika se možete obratiti timu Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, na e-mejl ctt@rect.bg.ac.rs

BOSS platforma je razvijena od strane Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Liježu, i META Grupe u okviru projekta “Business Opportunity Support System upgrade for strengthening European innovation ecosystem” koji se finansira kroz Erazmus + program Evropske unije. Više
informacija o samom projektu možete pronaći na
http://www.boss.rect.bg.ac.rs/.