Navigacija

Veb prijava na konkurs za osnovne akademske studije

Vesti o upisu

Svi kandidati koji žele da konkurišu za upis na osnovne akademske studije u školskoj 2020/2021. godini neophodno je da popune formular veb prijave, tako što će prvo izvršiti registraciju naloga za veb prijavu na stranici:

https://prijemni.tmf.bg.ac.rs

Nakon registracije naloga, na ličnu mejl adresu koja je ostavljena pri registraciji stići će poruka sa linkom za aktiviranje naloga, nakon čega će biti omogućeno prijavljivanje na stranici i popunjavanje formulara veb prijave. 

Molimo zainteresovane kandidate da pažljivo popunjavaju formular veb prijave i da tek nakon što su sigurni da su sve podatke uneli ispravno i ćiriličkim slovima, sačuvaju i pošalju prijavu. Sa jedne mejl adrese moguće je izvršiti samo jednu prijavu. Kandidati neće biti u mogućnosti da se prijave više puta sa istim ličnim podacima.

Veb prijava na konkurs za osnovne akademske studije počinje u sredu 17. juna u 00:00 časova i završava u nedelju 21. juna u 23:59 časova. 

Nakon završetka postupka veb prijave, u ponedeljak 22. juna u 12 časova, na sajtu Fakulteta biće objavljeni termini za podnošenje dokumentacije.

Za eventualne probleme u vezi sa postupkom veb prijave, možete da kontaktirate upisnu komisiju na vebprijava2020@tmf.bg.ac.rs.