Навигација

Прехрамбена биотехнологија

  Шифра Назив предмета Семестар Статус Часови активне наставе Остало ЕСПБ
П В ДОН
1 22ММ3 Математичка обрада експерименталних података 1 о 2 2 0 0 5
2 22ММАХ Микробиологија и микробиолошка аналитика хране 1 о 2 0 2 0 4
3 22МХХ Хемија хране 1 о 3 0 1 0 5
4 22МСП1 Стручна пракса 1 о 0 0 0 6 3
5   Изборни блок Прехрамбена биотехнологија (бира се 12 кредита) 1 и         12
6 22МАПП Аналитика прехрамбених производа 2 о 1 0 3   4
7 22БИМЗРСИР Завршни мастер рад – студијско-истраживачки рад 2           14
8 22БИМЗРИО Завршни мастер рад – израда и одбрана 2 о         13

 

Изборни блок Прехрамбена биотехнологија (бира се 12 кредита) (Повратак у горњи део табеле)

1 22МТУХ *Технологија угљених хидрата 1 и 2 0 1 0 3
2 22МТФМП *Технологија ферментисаних млечних производа 1 и 2 0 1 0 3
3 22МТУМ *Технологија уља и масти 1 и 2 0 1 0 3
4 22МТП *Технологија пива 1 и 2 0 1 0 3
5 22МПОПИ *Процеси и опрема у прехрамбеној индустрији 1 и 1 1 1 0 3
6 22МТПХ *Технологија паковања хране 1 и 2 0 1 0 3
7 22МБХ *Безбедност хране 1 и 2 0 0 0 3
8 22МПЕПТ *Примена ензима у прехрамбеној технологији 1 и 1 0 2 0 3