Навигација

Познати финалисти четврте Технолошке студије случаја!

Опште вестиСтудентске вести

 

Имали смо велико задовољство да 29 средњошколских тимова предложи своја решења овогодишње студије случаја везане за отпадни текстил у оквиру „Tech Case Study 2022“. Ученици су показали велику креативност и способност да сагледају различите аспекте изложеног проблема и жирију није било ни мало лако да одабере финалисте. Најбољих 10 тимова ће имати прилику да додатно разради своја решења у смислу предложених технологија и реализације и презентује их у финалу, 01.04.2022. године на Технолошко-металуршком факултету.

Десет тимова који су се пласирали у финале су:
1.    Renergy fusion
2.    Bio Quattro
3.    Lasy 
4.    Practical solution group
5.    BMD dream team
6.    VUMT
7.    Nitrobenzen
8.    Nolens Volens
9.    Powerpuf girls
10.  Koks

Поред награда за прва три места, припремили смо и признања за најиновативније решење и најбољу презентацију, а све финалисте очекују поклони. Тимови који учествују у финалу ће све потребне информације везано за организацију добити електронском поштом. Финале ће бити емитовано уживо путем Јутјуб канала факултета тако да ће сви заинтересовани моћи да подрже финалисте.

Честитамо свим учесницима, а посебно финалистима и радујемо се сусрету у финалу „Tech case study 2022“ или у клупама ТМФ-а у наредној школској години!

 

Извештај са Tech Case Study 2021.

Извештај са Tech Case Study 2020.

Извештај са Tech Case Study 2019.