Navigacija

Poznati finalisti četvrte Tehnološke studije slučaja!

Opšte vestiStudentske vesti

 

Imali smo veliko zadovoljstvo da 29 srednjoškolskih timova predloži svoja rešenja ovogodišnje studije slučaja vezane za otpadni tekstil u okviru „Tech Case Study 2022“. Učenici su pokazali veliku kreativnost i sposobnost da sagledaju različite aspekte izloženog problema i žiriju nije bilo ni malo lako da odabere finaliste. Najboljih 10 timova će imati priliku da dodatno razradi svoja rešenja u smislu predloženih tehnologija i realizacije i prezentuje ih u finalu, 01.04.2022. godine na Tehnološko-metalurškom fakultetu.

Deset timova koji su se plasirali u finale su:
1.    Renergy fusion
2.    Bio Quattro
3.    Lasy 
4.    Practical solution group
5.    BMD dream team
6.    VUMT
7.    Nitrobenzen
8.    Nolens Volens
9.    Powerpuf girls
10.  Koks

Pored nagrada za prva tri mesta, pripremili smo i priznanja za najinovativnije rešenje i najbolju prezentaciju, a sve finaliste očekuju pokloni. Timovi koji učestvuju u finalu će sve potrebne informacije vezano za organizaciju dobiti elektronskom poštom. Finale će biti emitovano uživo putem Jutjub kanala fakulteta tako da će svi zainteresovani moći da podrže finaliste.

Čestitamo svim učesnicima, a posebno finalistima i radujemo se susretu u finalu „Tech case study 2022“ ili u klupama TMF-a u narednoj školskoj godini!

 

Izveštaj sa Tech Case Study 2021.

Izveštaj sa Tech Case Study 2020.

Izveštaj sa Tech Case Study 2019.