Навигација

Отворена врата 2023. за средњошколце...

Опште вестиСтудентске вести

 

Драги средњошколци!

Са задовољством вас позивамо да нам се придружите на Дану отворених врата Технолошко-металуршког факултета и да заједно са професорима и студентима завирите у свет технологије 8. априла 2023. године, са почетком у 10 часова.

Избор каријере је једна од најважнијих одлука у животу. Зато организујемо Отворена врата факултета, да вам помогнемо при избору, одговоримо на сва питања и решимо недоумице.

Кроз обилазак Факултета, имаћете прилику да посетите лабораторије и добијете детаљне информације о пријемним испиту, откријете шта се изучава на пет студијских програма и упознате се са свим предностима и могућностима студирања на ТМФ-у.

Наше колегинице и колеге ће сваком ученику посветити пуну пажњу, одговорити на сва питања и дилеме, показати му зграду и потрудити се да му помогну да одлуку о избору студија донесе на најбољи могући начин.

Обилазак Факултета ће бити организован у неколико термина у току дана, а припремили смо и „ESCAPE ROOM” у нашим лабораторијама!

Информације и пријаве за „ESCAPE ROOM”:
  www.instagram.com/tmf.ub/

Запратите нас на друштвеним мрежама:
 www.instagram.com/tmf.ub/
и
 https://www.instagram.com/sptmfub/

или нас контактирајте на:

promo@tmf.bg.ac.rs

011/3370 425

060/5789403

Проверите зашто су наши студенти задовољни избором студија, како бирају одговарајуће каријере и како постају цењени професионалци. Чекамо вас и унапред се радујемо дружењу са вама!

Средњошколци заинтересовани за знања из области циркуларне економије и биоекономије могу се информисати о новом АМОЦЕАБ мастер програму овде.

Организациони тим Отворених врата 2023.