Navigacija

Otvorena vrata 2023. za srednjoškolce...

Opšte vestiStudentske vesti

 

Dragi srednjoškolci!

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na Danu otvorenih vrata Tehnološko-metalurškog fakulteta i da zajedno sa profesorima i studentima zavirite u svet tehnologije 8. aprila 2023. godine, sa početkom u 10 časova.

Izbor karijere je jedna od najvažnijih odluka u životu. Zato organizujemo Otvorena vrata fakulteta, da vam pomognemo pri izboru, odgovorimo na sva pitanja i rešimo nedoumice.

Kroz obilazak Fakulteta, imaćete priliku da posetite laboratorije i dobijete detaljne informacije o prijemnim ispitu, otkrijete šta se izučava na pet studijskih programa i upoznate se sa svim prednostima i mogućnostima studiranja na TMF-u.

Naše koleginice i kolege će svakom učeniku posvetiti punu pažnju, odgovoriti na sva pitanja i dileme, pokazati mu zgradu i potruditi se da mu pomognu da odluku o izboru studija donese na najbolji mogući način.

Obilazak Fakulteta će biti organizovan u nekoliko termina u toku dana, a pripremili smo i „ESCAPE ROOM” u našim laboratorijama!

Informacije i prijave za „ESCAPE ROOM”:
  www.instagram.com/tmf.ub/

Zapratite nas na društvenim mrežama:
 www.instagram.com/tmf.ub/
i
 https://www.instagram.com/sptmfub/

ili nas kontaktirajte na:

promo@tmf.bg.ac.rs

011/3370 425

060/5789403

Proverite zašto su naši studenti zadovoljni izborom studija, kako biraju odgovarajuće karijere i kako postaju cenjeni profesionalci. Čekamo vas i unapred se radujemo druženju sa vama!

Srednjoškolci zainteresovani za znanja iz oblasti cirkularne ekonomije i bioekonomije mogu se informisati o novom AMOCEAB master programu ovde.

Organizacioni tim Otvorenih vrata 2023.