Биохемијско инжењерство и биотехнологија
Прехрамбена биотехнологија
Р.Б. | Ш | Назив предмета | Сем | Часови активне наставе | Остали | ЕСПБ | ||
Пре | Веж | Дон | часови | |||||
1 | МЗМ1 | Математичка обрада експерименталних података | I | 2 | 2 | 0 | 5 | |
2 | Изборни блок 1 | I | 8 | 1 | 2 | 13 | ||
3 | Изборни блок 2 | I | 6 | 2 | 3 | 12 | ||
4 | МСИР | Студијски истраживачки рад везан за израду мастер рада | II | 20 | 10 | |||
5 | МЗР | Завршни мастер рад | II | 20 |
Изборна настава на студијском програму прехрамбена биотехнологија
Изборни блок 1
студенти бирају једну од две понуђене групе везаних предмета
Р.Б. | Ш | Назив предмета | Часови активне наставе | Остали часови | ЕСПБ | ||
П | В | ДОН | |||||
4 | 14МБИП01 | Микробиологија и микробиолошка аналитика хране | 2 | 0 | 2 | 4 | |
5 | МБИП02 | Хемија хране | 3 | 0 | 1 | 5 | |
6 | МБИП03 | Аналитика прехрамбених производа | 1 | 0 | 3 | 4 |
Изборни блок 2
студенти бирају 12 ЕСПБ из групе везаних предметa
Р.Б. | Ш | Назив предмета | Часови активне наставе | Остали часови | ЕСПБ | ||
П | В | ДОН | |||||
1 | 14МБИП2 | Технологија угљених хидрата | 2 | 0 | 1 | 3 | |
2 | МБИП3 | Технологија ферментисаних млечних производа | 2 | 0 | 1 | 3 | |
3 | МБИП4 | Технологија уља и масти | 2 | 0 | 1 | 3 | |
4 | 14МБИП7 | Технологија пива | 2 | 1 | 0 | 3 | |
5 | 14MБИП8 | Процеси и опрема у прехрамбеној индустрији | 1 | 1 | 1 | 3 | |
6 | 14МБИП9 | Технологија паковања хране | 2 | 0 | 1 | 3 | |
7 | 14MБИП10 | Безбедност хране | 1 | 2 | 0 | 3 | |
8 | 14МБИП11 | Примена ензима у прехрамбеној технологији | 1,5 | 0 | 1,5 | 3 | |
9 | 14MБИБ5 | Метаболичко и генетичко инжењерство | 2 | 0,3 | 0,7 | 4 |