Навигација

Веб пријава на конкурс за основне академске студије

Вести о упису

Сви кандидати који желе да конкуришу за упис на основне академске студије у школској 2023/2024. години неопходно је да попуне формулар веб пријаве, тако што ће прво извршити регистрацију налога за веб пријаву на страници:

https://prijemni.tmf.bg.ac.rs

Молимо вас да пре регистрације налога погледате страницу са често постављаним питањима у вези са конкурсом.

Након регистрације налога, на личну мејл адресу која је остављена при регистрацији стићи ће порука са линком за активирање налога, након чега ће бити омогућено пријављивање на страници и попуњавање формулара веб пријаве. Попуњавање формулара веб пријаве на конкурс за основне академске студије биће омогућено од среде 14. јуна у 12:00 часова до понедељка 19. јуна у 13:00 часова

Молимо заинтересоване кандидате да пажљиво попуњавају формулар веб пријаве и да тек након што су сигурни да су све податке унели исправно и ћириличким словима, сачувају и пошаљу пријаву. Са једне мејл адресе могуће је извршити само једну пријаву. Кандидати неће бити у могућности да сачувају или пошаљу више од једне пријаве са истим личним подацима (посебно јединственим матичним бројем).

Након завршетка поступка веб пријаве на личну мејл адресу кандидата биће послат попуњен образац пријаве у ПДФ формату који су кандидати у обавези да одштампају, потпишу и поднесу као део конкурсне документације.

На сајту Факултета најкасније 20. јуна биће објављени термини за пријем документације.

За евентуалне проблеме у вези са поступком веб пријаве или нејасноће у вези са конкурсом, молимо вас да контактирате уписну комисију на upisnakomisija@tmf.bg.ac.rs.