Navigacija

Veb prijava na konkurs za osnovne akademske studije

Vesti o upisu

Svi kandidati koji žele da konkurišu za upis na osnovne akademske studije u školskoj 2023/2024. godini neophodno je da popune formular veb prijave, tako što će prvo izvršiti registraciju naloga za veb prijavu na stranici:

https://prijemni.tmf.bg.ac.rs

Molimo vas da pre registracije naloga pogledate stranicu sa često postavljanim pitanjima u vezi sa konkursom.

Nakon registracije naloga, na ličnu mejl adresu koja je ostavljena pri registraciji stići će poruka sa linkom za aktiviranje naloga, nakon čega će biti omogućeno prijavljivanje na stranici i popunjavanje formulara veb prijave. Popunjavanje formulara veb prijave na konkurs za osnovne akademske studije biće omogućeno od srede 14. juna u 12:00 časova do ponedeljka 19. juna u 13:00 časova

Molimo zainteresovane kandidate da pažljivo popunjavaju formular veb prijave i da tek nakon što su sigurni da su sve podatke uneli ispravno i ćiriličkim slovima, sačuvaju i pošalju prijavu. Sa jedne mejl adrese moguće je izvršiti samo jednu prijavu. Kandidati neće biti u mogućnosti da sačuvaju ili pošalju više od jedne prijave sa istim ličnim podacima (posebno jedinstvenim matičnim brojem).

Nakon završetka postupka veb prijave na ličnu mejl adresu kandidata biće poslat popunjen obrazac prijave u PDF formatu koji su kandidati u obavezi da odštampaju, potpišu i podnesu kao deo konkursne dokumentacije.

Na sajtu Fakulteta najkasnije 20. juna biće objavljeni termini za prijem dokumentacije.

Za eventualne probleme u vezi sa postupkom veb prijave ili nejasnoće u vezi sa konkursom, molimo vas da kontaktirate upisnu komisiju na upisnakomisija@tmf.bg.ac.rs.