Навигација

Отворено пријављивање за нови циклус тренинга КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

Студентске вести

Универзитет у Београду - Центар за развој каријере и саветовање студената са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 15. до 22. маја 2024. године.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Очекује вас укупно 5 дана тренинга и око 30 сати корисних информација, вежби, примера из пословног света, тестирања претпоставки о успеху у сигурном и подстицајном окружењу и забавног дружења са колегама са различитих факултета.

Учићете од успешних људи беспрекорних биографија који имају велико искуство у држању тренинга запосленима, одличне оцене за тај интерактивни рад и спремних да знање поделе са Вама на студиозан и посвећен начин.

Двадесет први циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: емоционална интелигенција, комуникационе вештине, критичко мишљење и решавање пословних проблема, презентационе вештине и фидбек. Студенте ће током недељу дана вештинама учити експерти из компанија Delhaize Serbia (Јелена Ненадовић), Advance International (Душан Јовановић), H.art Development Center (Јована Мичиновић, Ана Стојаков, Теодора Томић), Erakov Concept (Наташа Панчић), као и из психолошког саветовалишта Једро (Марија Живковић).

Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 500 полазника и 60 предавача и тренера.

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази ОВДЕ:  https://forms.gle/M4o1mBojQggr7PXj7

Позив за пријављивање отворен је до 12. маја до поноћи. Број места је ограничен а пријава неопходна.

Не оклевајте и пријавите се!