Навигација

Еразмус+ мобилност за одлазак на стучне праксе – student mobility for traineeships

Студентске вести

Уважене колегинице и колеге,
користимо ову прилику да Вас обавестимо да Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе – student mobility for traineeships.
Позив ће бити отворен у понедељак, 27. новембра 2023. године. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON ( https://mobion.bg.ac.rs/ ).
Рок за подношење пријава истиче 14. јануара 2024. године у 23:59 часова.
У оквиру Кључне акције 131 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано на платформи MobiON. Напомињемо да оквиру овог позива мобилност студената може бити реализована закључно са 31. јулом 2024. године, из средстава у оквиру буџета одобреног за 2022. годину.
Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на следећим линковима:

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/application-procedure-and-documents

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls


За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим Универзитета у Београду (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact ) .
С поштовањем,
Еразмус+ тим Универзитета у Београду
Контакт особа за реализацију мобилности на ТМФ је проф. Ивона Радовић (ivonag@tmf.bg.ac.rs).