Навигација

Зум кафица – 45 минута о узнемирености и тачкама ослонца у кризним периодима

Студентске вести

Зум кафица – 45 минута о узнемирености и тачкама ослонца у кризним периодима са психотерапеуткињом Слађаном Ђорђевић

Узнемиреност се јавља с времена на време као саставни део живота. Како ћемо то подносити и регулисати, како ћемо се понашати и размишљати у тим ситуацијама, да ли ћемо и коју врсту подршке потражити, зависи од многих фактора: наших претходних искустава, наше отпорности, генетике, тежине саме ситуације, тренутних капацитета...

Придружите нам се у понедељак, 22. маја у 15 часова на новој Зум кафици, када ћемо разговарати са психолошкињом и психотерапеуткињом Слађаном Ђорђевић о следећим темама:

· Шта нас све може узнемирити и од чега то зависи?

· Како људи реагују када су узнемирени?

· Које су конструктивне реакције у тим ситуацијама? А које су деструктивне?

· Да ли се туђа узнемиреност лако „преноси“ на друге?

· Како да реагујемо када су други око нас узнемирени?

· Које су тачке ослонца на које можемо да се фокусирамо у кризном периоду?

Пријава присуства је обавезна. Пријавите се и поставите питање у ПРИЈАВНОМ ФОРМУЛАРУ. https://forms.office.com/e/Ncs2n8UxFs

Слађана Ђорђевић је психолошкиња, телесна психотерапеуткиња и оснивачица Телесно-психотерапијског центра у оквиру којег води програме обуке за професионалце. Има преко 15 година искуства у индивидуалном и групном психотерапијском раду.

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања студената, који је развио Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да побољша приступачност својих услуга.