Навигација

Програм КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

Студентске вести

Универзитет у Београду - Центар за развој каријере и саветовање студената са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 29. маја до 2. јуна 2023. године.

Деветнаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: успешна комуникација у пословом окружењу, решавање конфликата и асертивност, критичко мишљење, презентационе вештине И емоционална интелигенција. Студенте ће током недељу дана вештинама учити експерти из компанија Advance International (Марина Петрушевски), SBB (Марко Ђурић), HR Team (Ивона Симић), Erakov Concept (Наташа Панчић), као и из психолошког саветовалишта Мозаик (Марија Живковић), сарадници Центра за развој каријере Универзитета у Београду.

Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 500 полазника и 60 предавача и тренера.

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази ОВДЕ. http://skr.rs/KDBK23

Позив за пријављивање отворен је до 24. маја до поноћи. Број места је ограничен а пријава неопходна.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас! Очекује вас укупно 30 сати корисних информација, вежби, примера из пословног света, тестирања претпоставки о успеху у сигурном и подстицајном окружењу и забавног дружења са колегама са различитих факултета. Учићете од успешних људи беспрекорних биографија који имају велико искуство у држању тренинга запосленима, одличне оцене за тај интерактивни рад и спремних да знање поделе са Вама на студиозан и посвећен начин.

Не оклевајте и пријавите се!