Навигација

Први додатни конкурсни рок за упис на основне академске студије - школска 2022/2023. година

Вести о упису

Кандидати који су у првом уписном року конкурисали на другим факултетима Универзитета у Београду и полагали пријемни испит из хемије, математике или физике, а нису се уписали, могу да конкуришу за упис на преостала слободна места на Технолошко-металуршком факултету у првом додатном року:

  • Хемијско инжењерство - 44 буџетских,
  • Биохемијско инжењерство и биотехнологија - 23 буџетских и 22 самофинансирајућих,
  • Инжењерство заштите животне средине - 39 буџетских и 4 самофинансирајућа,
  • Инжењерство материјала - 20 буџетских и 17 самофинансирајућих,
  • Металуршко инжењерство - 9 буџетских и 10 самофинансирајућих.

Детаљне информације о конкурсу и неопходној документацији могу се видети на страници уписа на основне академске студије. Кандидати су у обавези и да прибаве потврду о резултатима пријемног испита који су полагали на другом факултету Универзитета у Београду.

Кандидати који желе да конкуришу у обавези су да изврше веб пријаву од четвртка 7. јула у 16:00 часова до понедељка 11. јула у 10:00 часова. У склопу веб пријаве, у пољима која се односе на пријемни испит који се полаже, кандидати би требало да изаберу пријемне испите које су полагали на другим факултетима Универзитета у Београду.

Предаја документације за конкурс обавиће се у уторак 12. јула према распореду који ће бити објављен у понедељак 11. јула до 18 часова. 

Упис кандидата биће организован у четвртак 14. јула на основу ранг листа и у терминима који ће бити објављени у среду 13. јула до 18 часова.

Кандидати којима на основу конкурса буде омогућен упис на Факултет требало би да припреме документацију за упис у складу са упутством које се односи на први уписни рок.