Навигација

Веб пријава на конкурс за основне академске студије

Вести о упису

Сви кандидати који желе да конкуришу за упис на основне академске студије у школској 2022/2023. години неопходно је да попуне формулар веб пријаве, тако што ће прво извршити регистрацију налога за веб пријаву на страници:

https://prijemni.tmf.bg.ac.rs

Након регистрације налога, на личну мејл адресу која је остављена при регистрацији стићи ће порука са линком за активирање налога, након чега ће бити омогућено пријављивање на страници и попуњавање формулара веб пријаве. Попуњавање формулара веб пријаве на конкурс за основне академске студије биће омогућено од среде 15. јуна у 12:00 часова до понедељка 20. јуна у 13:00 часова

Молимо заинтересоване кандидате да пажљиво попуњавају формулар веб пријаве и да тек након што су сигурни да су све податке унели исправно и ћириличким словима, сачувају и пошаљу пријаву. Са једне мејл адресе могуће је извршити само једну пријаву. Кандидати неће бити у могућности да се пријаве више пута са истим личним подацима.

Након завршетка поступка веб пријаве на личну мејл адресу кандидата биће послат попуњен образац пријаве у ПДФ формату који су кандидати у обавези да одштампају, потпишу и поднесу као део конкурсне документације.

У уторак 21. јуна до 12 часова, на сајту Факултета биће објављени термини за подношење документације.

За евентуалне проблеме у вези са поступком веб пријаве, можете да контактирате уписну комисију на upisnakomisija@tmf.bg.ac.rs.