Navigacija

Veb prijava na konkurs za osnovne akademske studije

Vesti o upisu

Svi kandidati koji žele da konkurišu za upis na osnovne akademske studije u školskoj 2022/2023. godini neophodno je da popune formular veb prijave, tako što će prvo izvršiti registraciju naloga za veb prijavu na stranici:

https://prijemni.tmf.bg.ac.rs

Nakon registracije naloga, na ličnu mejl adresu koja je ostavljena pri registraciji stići će poruka sa linkom za aktiviranje naloga, nakon čega će biti omogućeno prijavljivanje na stranici i popunjavanje formulara veb prijave. Popunjavanje formulara veb prijave na konkurs za osnovne akademske studije biće omogućeno od srede 15. juna u 12:00 časova do ponedeljka 20. juna u 13:00 časova

Molimo zainteresovane kandidate da pažljivo popunjavaju formular veb prijave i da tek nakon što su sigurni da su sve podatke uneli ispravno i ćiriličkim slovima, sačuvaju i pošalju prijavu. Sa jedne mejl adrese moguće je izvršiti samo jednu prijavu. Kandidati neće biti u mogućnosti da se prijave više puta sa istim ličnim podacima.

Nakon završetka postupka veb prijave na ličnu mejl adresu kandidata biće poslat popunjen obrazac prijave u PDF formatu koji su kandidati u obavezi da odštampaju, potpišu i podnesu kao deo konkursne dokumentacije.

U utorak 21. juna do 12 časova, na sajtu Fakulteta biće objavljeni termini za podnošenje dokumentacije.

Za eventualne probleme u vezi sa postupkom veb prijave, možete da kontaktirate upisnu komisiju na upisnakomisija@tmf.bg.ac.rs.