Навигација

Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности ...

Студентске вести

Уважене колегинице и колеге,

 

Kористимо ову прилику да Вас обавестимо да je Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 103 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе – student mobility for traineeships.

Позив ће бити отворен у петак, 03. јуна 2022. године, у 15:00 часова. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

У оквиру Кључне акције 103 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти и запослени УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано у отвореном позиву на платформи MobiON.  Напомињемо да оквиру овог позива мобилност студената може бити реализоване најкасније до 31. марта 2023. године.

Рок за подношење пријава истиче 30. јуна 2022. године у 23:59 часова.

Имајући ово у виду, најљубазније молимо све надлежне службе факултета и института Универзитета у Београду да у складу са интерним процедурама и комуникационим каналима благовремено обавесте све заинтересоване студенте о овој тренинг могућности, а ЕСПБ координаторе да стриктно поштују рокове за евалуацију и рангирање пристиглих пријава.

Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на следећем линку:

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing-students-for-traineeships

За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим Универзитета у Београду (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact) .

С поштовањем,

проф. др Ратко Ристић

Проректор

 

 

Координатор Ерасмус+ пројеката мобилности на ТМФ је проф. Ивона Радовић и за сва додатна питања можете се обратити професорки путем емаила: ivonag@tmf.bg.ac.rs