Навигација

Веб пријава на конкурс за основне академске студије - други уписни рок

Вести о упису

Сви кандидати који желе да конкуришу за упис на основне академске студије у школској 2020/2021. години неопходно је да попуне формулар веб пријаве, тако што ће прво извршити регистрацију налога за веб пријаву на страници:

https://prijemni.tmf.bg.ac.rs

Након регистрације налога, на личну мејл адресу која је остављена при регистрацији стићи ће порука са линком за активирање налога, након чега ће бити омогућено пријављивање на страници и попуњавање формулара веб пријаве. 

Молимо заинтересоване кандидате да пажљиво попуњавају формулар веб пријаве и да тек након што су сигурни да су све податке унели исправно и ћириличким словима, сачувају и пошаљу пријаву. Са једне мејл адресе могуће је извршити само једну пријаву. Кандидати неће бити у могућности да се пријаве више пута са истим личним подацима.

Веб пријава на конкурс за основне академске студије почиње у понедељак 24. августа у 00:01 часова и завршава у недељу 30. августа у 23:59 часова. 

Након завршетка поступка веб пријаве, у понедељак 31. августа, на сајту Факултета биће објављени термини за подношење документације.

За евентуалне проблеме у вези са поступком веб пријаве, можете да контактирате уписну комисију на vebprijava2020@tmf.bg.ac.rs.