Navigation

доц. др Соња Јаковетић Taнасковић

Доцент
Катедра за биохемијско инжењерство и биотехнологију

ТМФ - велика зграда, канцеларија 35

3303-776
Научна областБиохемијско инжењерство и биотехнологија
Датум избора у звањеOctober 10, 2022

Предмети

14ББИ3014BBI30 - Biotechnology lab 1
14МБИП914MBIP9 - Food packaging technology
14ХФИ4714HFI47 - Enzyme engineering
22ББИ3022BBI30 - Biotechnology lab 1
22МТПХ22MTPH - Food Packaging Technology
22ФИ4122FI41 - Enzyme engineering
ББИ410BBI410 - Biotechnology Lab II
ЗП44ZP44 - Professional practice

Легенда:

ЗП...,14ЗП...заједнички предмет на основним академским студијама (ОАС)
Т...,14Т...текстилна технологија (ОАС)
Х...,14Х...хемијско инжењерство (ОАС)
Б...,14б...биохемијско инжењерство и биотехнологија (ОАС)
ИЖС, 14ИЖС...инжењерство заштите животне средине (ОАС)
МИН...,4МИН...металуршко инжењерство (ОАС)
ИИМ...,14ИИМ...инжењерство материјала (ОАС)
ИГИ...,14ИГИ...графичко инжењерство, дизајн и амбалажа (ОАС)
М...,14М...мастер студије
Д...,14Д...докторске студије

Менторство

Основне академске студије

  • Oдређивање садржаја пигмената у фракцијама добијеним у поступку производње протеинског концентрата из бундевиног лишћа, Миња Ћупурдија, 29.09.2023.
  • Утицај ниске температуре током складиштења кромпира на садржај редукујућих шећера и активност инвертазе, Илинка Меловић, 29.09.2023.
  • Испитивање биолошке активности екстраката чичоке добијених применом различитих метода екстракције, Миодраг Грујић, 29.09.2023.
  • Испитивање утицаја методе екстракције биоактивних једињења празилука на пребиотску и антиоксидативну активност добијених екстраката, Теа Такић, 29.09.2023.
  • Одређивање садржаја пигмената у фракцијама добијеним у поступку производње протеинског концентрата из спанаћа, Теодор Пејичић, 18.09.2023.